Blog

Real G&G en UZOZ werken samen aan verbetering in de gezondheidszorg

UZOZ is een zorgorganisatie dat jonge volwassenen vanaf 18 jaar ondersteuning biedt bij verschillende kwetsbare situaties. Het bedrijf biedt zorgtrajecten die ongeveer twee jaar duren en bestaan uit het analyseren van de situatie van de cliënten en het opstellen van een speciaal op maat gesneden toekomstplan met doelen en activiteiten om vaardigheden en competenties aan te leren zodat de cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren en participeren in het dagelijks leven. 

Om deze processen te vereenvoudigen en te automatiseren, heeft UZOZ besloten om Real G&G in te schakelen om een applicatie te ontwikkelen die UZOZ en de cliënten ondersteunen bij de zorgtrajecten. Het doel is om met deze applicatie een combinatie van online hulp en echte hulp te bieden, ook wel bekend als blended care en/of E-health

Real G&G zal gebruik maken van artificieel intelligence, React en JavaScript en andere technologieën om een volledig functioneel platform te bouwen.

Door de samenwerking tussen Real G&G en UZOZ zullen de zorgtrajecten vereenvoudigd en geoptimaliseerd worden, wat niet alleen de cliënten zal helpen bij het oplossen van hun problemen, maar ook de werkdruk van het personeel zal verminderen en de processen efficiënter maken. Tevens past UZOZ hiermee aan op de veranderingen binnen de regio gemeente Zwolle, waar er steeds meer aandacht is voor beschermd thuis in plaats van beschermd wonen.

In samenvatting, de samenwerking tussen Real G&G en UZOZ is een belangrijke stap vooruit in de gezondheidszorg. Het project zal zorgen voor betere ondersteuning voor jonge volwassenen die hulp nodig hebben en de processen vereenvoudigen en automatiseren voor UZOZ. Wij kijken uit naar de resultaten en hopen dat we samen een verschil kunnen maken in de gezondheidszorg.

Wat is Search engine optimalisatie (SEO)

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie en is een verzameling van technieken en strategieën die gericht zijn op het verbeteren van de zoekresultaten van een website bij zoekmachines, met als doel om meer verkeer naar de website te trekken en de zichtbaarheid van de website te vergroten. Het doel van SEO is om de website zo hoog mogelijk te laten ranken in de zoekresultaten van zoekmachines, zodat gebruikers de website gemakkelijk kunnen vinden als ze zoeken naar producten of diensten die de website aanbiedt. SEO omvat onder andere technieken zoals zoekwoordonderzoek, contentoptimalisatie, linkbuilding, en technische optimalisatie van de website.

 

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is een marketingstrategie die erop gericht is om het online zichtbaarheid van een website te verbeteren en hoger te ranken in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit wordt gedaan door het optimaliseren van de inhoud en technische aspecten van de website, zoals de opbouw, de gebruiksvriendelijkheid en de snelheid.

Door deze optimalisatie te verbeteren, kan de website beter vindbaar zijn voor zoekopdrachten die relevant zijn voor het bedrijf of product, wat resulteert in meer verkeer en potentiële klanten naar de website. Dit kan een grotere online zichtbaarheid en meer verkoopkansen opleveren voor het bedrijf, wat kan bijdragen aan de groei en het succes van het bedrijf.

 

SEO omvat verschillende aspecten, waaronder het optimaliseren van de inhoud van de website, de technische structuur en de autoriteit van de website. Een website kan worden geoptimaliseerd door het gebruik van zoekwoorden en zoekwoordonderzoek om ervoor te zorgen dat de inhoud van de website relevant is voor zoekopdrachten van gebruikers. Het optimaliseren van de technische structuur betekent bijvoorbeeld dat de website snel en gemakkelijk te gebruiken is en dat er geen technische fouten zijn die de zoekmachine kunnen belemmeren. De autoriteit van de website kan worden verhoogd door het verkrijgen van backlinks van andere hoogwaardige websites.

SEO is een continu proces en vereist regelmatige monitoring en aanpassing om ervoor te zorgen dat de website blijft voldoen aan de eisen van zoekmachines en gebruikers. Als uw website goed geoptimaliseerd is, zal deze een hogere ranking hebben in de zoekresultaten en zal dit leiden tot meer verkeer, meer leads en uiteindelijk meer omzet voor uw bedrijf.

 

De Voordelen van SEO

SEO (Search Engine Optimization) is een effectieve manier om uw online aanwezigheid te verbeteren en meer verkeer naar uw website te genereren. Er zijn veel voordelen verbonden aan SEO:

 1. Hogere zoekmachine ranking: Met SEO kunt u uw website optimaliseren voor zoekmachines, waardoor u een hogere ranking krijgt en makkelijker gevonden wordt door potentiële klanten.

 2. Meer verkeer: Door een hogere ranking in zoekmachines, zullen meer mensen uw website vinden en bezoeken, wat resulteert in meer verkeer naar uw site.

 3. Verbetering van de gebruikerservaring: SEO houdt rekening met de gebruikerservaring, waardoor uw website snel en gemakkelijk te navigeren is, met duidelijke en relevante informatie.

 4. Meer vertrouwen en autoriteit: Een hogere ranking in zoekmachines geeft aan dat uw website relevant en betrouwbaar is. Dit zal uw autoriteit en vertrouwen bij potentiële klanten verhogen.

 5. Meer conversies: Met een website die goed is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zijn de kansen groter dat bezoekers uw site blijven bekijken en conversies realiseren, zoals het maken van een aankoop of het invullen van een contactformulier.

 6. Langer verblijf op de site: Een website die goed geoptimaliseerd is, zal bezoekers aanzetten om langer op de site te blijven, wat resulteert in meer engagement en betere conversies.

 7. Sustainability: SEO-resultaten zijn blijvend, waardoor uw online aanwezigheid op de lange termijn versterkt wordt, ook na het staken van de SEO-inspanningen.

 

Op zoek naar een partner die u kan helpen bij het verbeteren van uw online zichtbaarheid?

Real G&G biedt u de beste SEO diensten die u nodig heeft om uw website te optimaliseren en hoger in zoekmachines te ranken.

Onze team van ervaren SEO-specialisten biedt u uitgebreide zoekwoordenonderzoek en analyse, technische SEO-audit en optimalisatie, content creatie en optimalisatie, mobiele optimalisatie en responsieve ontwerp, en veel meer. Wij helpen u niet alleen bij het verbeteren van uw online zichtbaarheid, maar ook bij het verhogen van uw conversie en het verbeteren van uw gebruikerservaring.

Met onze gepersonaliseerde aanpak helpen we u om uw doelgroep te bereiken, uw concurrenten voor te blijven en uw online zakelijke doelen te bereiken. Of u nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, onze SEO-diensten zijn geschikt voor elke grootte en elk type bedrijf.

Bovendien, werken wij niet alleen op één aspect van uw online aanwezigheid, maar bieden wij u een integrale benadering waarmee we u helpen bij het opbouwen van een sterk en duurzaam online merk. Dus waar wacht u nog op? Laat Real G&G u helpen bij het verbeteren van uw online zichtbaarheid en het bereiken van uw online zakelijke doelen.

Real G&G biedt een breed scala aan SEO-diensten om uw online zichtbaarheid en prestaties te verbeteren. Hieronder vindt u een lijst met enkele van onze populairste SEO-diensten:

 1. Zoekwoordenonderzoek en optimalisatie: Wij helpen u bij het identificeren van de juiste zoekwoorden voor uw bedrijf en optimaliseren vervolgens uw website en content voor een betere ranking in zoekmachines.

 2. Technische SEO-audit en optimalisatie: Wij analyseren uw website op technische fouten die de prestaties kunnen belemmeren en bieden vervolgens aanbevelingen voor optimalisatie.

 3. Content creation en optimalisatie: Wij creëren en optimaliseren uw website-content om ervoor te zorgen dat het aantrekkelijk is voor zoekmachines en uw doelgroep.

 4. Mobiele optimalisatie en responsief ontwerp: Wij zorgen ervoor dat uw website op elk apparaat responsief is en goed functioneert, waardoor uw gebruikers een uitstekende ervaring hebben en zoekmachines u beter waarderen.

 5. Google My Business-optimalisatie: Wij helpen u bij het optimaliseren van uw Google My Business-vermelding om uw online zichtbaarheid en lokale vindbaarheid te verbeteren.

 6. Linkbuilding en backlink-analyse: Wij bouwen kwalitatieve backlinks op voor uw website en analyseren uw bestaande backlinkprofiel om ervoor te zorgen dat u op de juiste manier verwijst naar uw website.

Door onze uitgebreide ervaring en expertise biedt Real G&G u de tools en middelen die u nodig heeft om uw online zichtbaarheid en prestaties te verbeteren.

Online ondernemen

Een online bedrijf starten kan een spannende en uitdagende onderneming zijn. Het biedt ondernemers de mogelijkheid om hun producten of diensten op een nieuwe en veel grotere markt aan te bieden, maar het vereist ook veel planning en voorbereiding. Voordat je begint, is het belangrijk om te bepalen wat je doelen zijn en hoe je ze wilt bereiken.

Er zijn diverse redenen waarom mensen een online bedrijf willen starten. Hieronder staan enkele van de meest voorkomende:

 1. Meer flexibiliteit en vrijheid: Een online bedrijf biedt de mogelijkheid om overal te werken, zonder beperkt te zijn door fysieke locaties of tijden.

 2. Lagere kosten: Veel online bedrijven hebben lagere kosten dan traditionele bedrijven, omdat ze geen huurkosten, personeelskosten en andere uitgaven hebben.

 3. Grotere bereikbaarheid: Een online bedrijf kan gemakkelijk bereikbaar zijn voor mensen over de hele wereld, wat een groter potentieel klantenbestand betekent.

 4. Meer winstpotentieel: Veel online bedrijven hebben de mogelijkheid om snel te groeien en meer winst te maken, omdat ze geen beperkingen hebben zoals fysieke locaties en tijden.

Een eerste stap is het ontwikkelen van een goed uitgewerkte business plan. Dit zal je helpen om je doelen en strategieën te bepalen en te bepalen hoe je online bedrijf eruit zal zien. Hierbij moet je ook nadenken over de producten of diensten die je wilt aanbieden, wie je doelgroep is en hoe je ze wilt bereiken.

Een volgende stap is het opzetten van een website. Dit is de digitale locatie waar je klanten je producten of diensten kunnen vinden en waar ze kunnen communiceren met jou en je team. Je website moet duidelijk en overzichtelijk zijn, met een gemakkelijk te gebruiken interface en een aantrekkelijke layout. Hierbij is het ook belangrijk om te investeren in goede website hosting, zodat je website snel en betrouwbaar is.

Vervolgens is het belangrijk om te werken aan het uitbouwen van je online aanwezigheid. Dit betekent het ontwikkelen van een online marketingstrategie, zoals het gebruik van sociale media, zoekmachine optimalisatie en e-mailmarketing. Hierdoor zal je zichtbaar zijn voor je doelgroep en zullen ze gemakkelijker je producten of diensten kunnen vinden.

Tot slot is het belangrijk om te blijven innoveren en verbeteren. Het blijft belangrijk om te blijven ontwikkelen en verbeteren van je website en marketingstrategie, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste technologieën en trends en het beste uit je online bedrijf kunt halen.

Het opstarten van een online bedrijf vergt een grondige planning, research en uitvoering. Hier is een stappenplan dat je kan volgen om je online bedrijf succesvol te starten:

 1. Bepaal je bedrijfsdoelen en focus: Voordat je begint, is het belangrijk om duidelijke doelen en focus voor je bedrijf te bepalen. Dit helpt je bij het maken van de juiste beslissingen en het sturen van de richting van je bedrijf.

 2. Onderzoek je markt: Voordat je begint, is het belangrijk om te begrijpen wie je klanten zijn en wat ze nodig hebben. Dit helpt je bij het bepalen van de producten of diensten die je wilt aanbieden en hoe je je bedrijf wilt positioneren op de markt.

 3. Kies je niche: Kies een specifieke niche waarin je je bedrijf wilt richten. Dit helpt je bij het onderscheiden van je bedrijf van de concurrentie en het aanspreken van een specifieke doelgroep.

 4. Stel je bedrijfsplan op: Een bedrijfsplan helpt je bij het bepalen van de richting en focus van je bedrijf. Het geeft je inzicht in de financiële aspecten van je bedrijf en hoe je je doelen kunt bereiken.

 5. Kies je bedrijfsnaam: Kies een bedrijfsnaam die passend is voor je niche en die gemakkelijk te onthouden is.

 6. Kies je webhosting provider: Kies een webhosting provider die betrouwbaar en betaalbaar is. Dit zorgt ervoor dat je website altijd bereikbaar is voor je klanten.

 7. Bouw je website: Bouw een professionele en gebruiksvriendelijke website die aansluit bij je doelen en focus.

 8. Promoot je bedrijf: Gebruik verschillende marketing- en reclamestrategieën om je bedrijf te promoten en je doelgroep te bereiken.

 9. Analyseer je resultaten: Houd bij hoe goed je bedrijf presteert en pas je strategieën aan op basis van de resultaten.

 10. Blijf innoveren: Blijf innoveren en verbeteren om je bedrijf te laten groeien en je doelen te bereiken.

Real G&G kan helpen bij het opstarten van een online bedrijf door te bieden producten en diensten zoals website hosting, domeinnaam registratie en een website builder. Hiermee kun je gemakkelijk en snel een professionele website opzetten en beheren, zodat je je kunt concentreren op het opbouwen van je online bedrijf en het bereiken van je doelen.

Hieronder vindt u enkele manieren waarop Real G&G u kan helpen:

 1. Domeinnaamregistratie: Real G&G biedt de mogelijkheid om een domeinnaam te registreren en te beheren, zodat u uw online bedrijf een professionele uitstraling kunt geven.

 2. Webhosting: Real G&G biedt betrouwbare en snelle webhosting, waardoor uw website altijd online is en snel laadt.

 3. Website builder: Met de eenvoudig te gebruiken website builder van Real G&G, kunt u een professionele en mooie website ontwikkelen zonder dat u kennis van codering nodig heeft.

 4. Gratis SSL-beveiliging: Real G&G biedt gratis SSL-beveiliging voor uw website, zodat uw klanten zich veilig kunnen voelen bij het invoeren van hun persoonlijke informatie op uw website.

 5. Gratis eigen mailbox: Real G&G biedt ook een gratis eigen mailbox, zodat u professioneel kunt communiceren met uw klanten en andere belangrijke contacten.

Met deze tools en diensten kan Real G&G u helpen om een professioneel en effectief online bedrijf op te starten en te runnen.

Website Hosting

Website hosting is een dienst die website-eigenaren de mogelijkheid biedt om hun website op een server te hosten, zodat deze online beschikbaar is voor het publiek. Zonder hosting is het onmogelijk om een website op het internet te publiceren.

Hostingbedrijven bieden verschillende hosting-oplossingen, waaronder shared hosting, dedicated hosting en virtual private server (VPS) hosting. Bij shared hosting wordt één server gedeeld tussen verschillende klanten, terwijl bij dedicated hosting een klant de volledige server huurt. Bij VPS hosting wordt de server virtueel verdeeld tussen verschillende klanten, waardoor ze hun eigen virtuele omgeving hebben.

Hostingbedrijven zorgen ook voor de technische ondersteuning en het beheer van de servers, zodat website-eigenaren zich niet zorgen hoeven te maken over technische problemen.

Als u een website wilt lanceren, is het belangrijk om een betrouwbare hostingprovider te kiezen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw website altijd online is en snel laadt, wat belangrijk is voor de gebruikerservaring en zoekmachineoptimalisatie. Bij Real G&G bieden wij betrouwbare en betaalbare hostingoplossingen, samen met onze gratis website builder, zodat u snel en eenvoudig uw eigen website kunt maken en hosten.  Real G&G bied ook hosting services en diensten. Zie onze hosting pakketten


Maak een gratis website met Real G&G is makkelijk en snel! Of je nu een startend ondernemer bent, een kunstenaar of gewoon iemand die online wil delen wat ze hebben te bieden, een website is tegenwoordig onmisbaar. Maar hoe maak je een website zonder dat je een fortuin hoeft uit te geven aan ontwerpers en ontwikkelaars? Real G&G biedt de oplossing!

Met onze website builder hoef je geen programmeerkennis te hebben, want het is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Kies uit onze grote selectie van prachtige templates en begin met personaliseren. Voeg tekst, afbeeldingen en andere inhoud toe en maak hem helemaal naar jouw wens. Onze website builder is zo ontworpen dat je zonder enige moeite een mooie en professionele website kunt maken.   Maak nu gratis je eigen website

Of je nu een portfolio wilt maken, een webshop wilt starten of gewoon jouw ideeën wilt delen, met Real G&G kan het allemaal. Onze templates zijn ontworpen door een team van experts en zijn speciaal gemaakt om er fantastisch uit te zien op elk apparaat, of het nu een computer, tablet of telefoon is. Je hoeft je geen zorgen te maken over de technische kant van het bouwen van een website, want wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en je website er fantastisch uitziet.

Een ander groot voordeel van onze website builder is dat je hem kunt aanpassen zodra je wilt. Dit betekent dat je altijd up-to-date kunt blijven met de laatste trends en ontwikkelingen. Of je nu nieuwe producten wilt toevoegen, de tekst wilt aanpassen of een nieuwe look wilt geven aan je website, alles is mogelijk. En het beste van alles is dat het helemaal gratis is!   Maak nu gratis je eigen website

Bovendien, met Real G&G kun je zonder zorgen je website publiceren. Onze servers zijn veilig en betrouwbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de beveiliging van je website. Je kunt ook je eigen domeinnaam koppelen aan je website of kiezen uit een van onze gratis subdomeinen.

In conclusion, maak vandaag nog je eigen gratis website met Real G&G. Onze website builder biedt een eenvoudige en snelle manier om een professionele en mooie website te maken, zonder dat je een fortuin hoeft uit te geven. Probeer het vandaag nog uit en ervaar hoe gemakkelijk het is om je eigen website te maken.
  Maak nu gratis je eigen website

De voordelen van de GRATIS website builder van Real G&G

Voor veel ondernemers is het creëren van een professionele website een uitdaging. Het vereist technische vaardigheden, tijd en geld. Gelukkig biedt Real G&G de perfecte oplossing: de eigen website builder. In dit artikel zullen we de voordelen van deze innovatieve tool bespreken en laten zien waarom het de perfecte keuze is voor ondernemers die een website willen maken. 

 

Gebruiksvriendelijk en intuïtief De website builder van Real G&G is ontworpen om eenvoudig en intuïtief te zijn. Het gebruikt een drag-and-drop-interface, waardoor u uw website visueel kunt samenstellen zonder codering te hoeven schrijven. Hierdoor kunt u zich richten op de inhoud en de look-and-feel van uw website, zonder zich zorgen te maken over technische uitdagingen.

Opvallende ontwerpen Een belangrijk aspect van een website is het uiterlijk. Gelukkig biedt de website builder van Real G&G een grote selectie van opvallende ontwerpen, zodat u zeker weet dat uw website er professioneel uitziet. En als u iets specifieks in gedachten heeft, kunt u altijd uw eigen ontwerp toevoegen en aanpassen met de drag-and-drop-interface.

 

Snel en eenvoudig online Met de website builder van Real G&G kunt u uw website snel en eenvoudig online zetten. U hoeft geen tijd te besteden aan het uploaden van bestanden via FTP of het configureren van databases. Het platform regelt alles voor u en zorgt ervoor dat uw website snel en betrouwbaar is.

Krachtige tools voor het groeien van uw bedrijf Een website is niet alleen belangrijk voor het presenteren van uw bedrijf, maar ook voor het groeien ervan. De website builder van Real G&G biedt krachtige tools, zoals SEO-optimalisatie en integratie met sociale media, waarmee u uw bedrijf kunt uitbreiden en meer bezoekers kunt aantrekken.

Conclusie De website builder van Real G&G is de perfecte oplossing voor ondernemers die een professionele website willen maken zonder zich zorgen te hoeven maken over technische uitdagingen. Het is gebruiksvriendelijk, biedt opvallende ontwerpen en krachtige tools voor het groeien van uw bedrijf. Dus waar wacht u nog op? Start vandaag nog

 

Maak een GRATIS website waar je trots op bent

Welkom op het platform dat je de vrijheid geeft om je online aanwezigheid precies zo te creëren, ontwerpen, beheren en ontwikkelen zoals jij het wilt.

 

Innovatieve en betaalbare oplossingen

Innovatieve en betaalbare oplossingen

Real G&G is een innovatieve en snelgroeiende softwareontwikkelingsfirma, gevestigd in Zwolle. Het bedrijf is opgericht door een team van ervaren software developers met een passie voor technologie en de drive om de beste oplossingen te bieden aan hun klanten. Real G&G maakt gebruik van moderne technologieën om unieke en betaalbare online diensten aan te bieden aan ondernemers.

Het bedrijf combineert producten zoals domeinregistratie, hosting, (web) design, onderhoud en service in één product, waardoor ondernemers eenvoudig en snel op weg geholpen worden bij het opstarten van hun online bedrijf. Dit maakt online ondernemen toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.

Real G&G richt zich op het ontwikkelen van maatwerksoftware voor klanten in verschillende industrieën, waaronder financiële dienstverlening, gezondheidszorg, retail en e-commerce. Het bedrijf biedt een compleet pakket aan softwareontwikkelingsdiensten, van idee tot implementatie, en streeft ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren.

Het bedrijf is trots op zijn team van getalenteerde en ervaren software developers, die zich inzetten om de beste oplossingen te bieden aan hun klanten. Het bedrijf investeert regelmatig in opleiding en training voor zijn medewerkers, om hen te helpen hun technische vaardigheden verder te ontwikkelen en te blijven groeien.

Real G&G staat bekend om zijn klantgerichte aanpak, waarbij het bedrijf nauw samenwerkt met klanten om te begrijpen wat hun specifieke behoeften zijn en hoe ze deze het beste kunnen aanpakken. Het bedrijf streeft ernaar om waarde te leveren aan zijn klanten door middel van innovatieve en efficiënte softwareoplossingen.

Als een toonaangevende speler in de softwareontwikkelingsbranche, is Real G&G vastbesloten om te blijven groeien en te innoveren, en om de beste oplossingen te bieden aan zijn klanten. Real G&G is een innovatieve en snelgroeiende softwareontwikkelingsfirma, gevestigd in [locatie]. Het bedrijf is opgericht door een team van ervaren software developers met een passie voor technologie en de drive om de beste oplossingen te bieden aan hun klanten. Real G&G maakt gebruik van moderne technologieën om unieke en betaalbare online diensten aan te bieden aan ondernemers.

Het bedrijf combineert producten zoals domeinregistratie, hosting, (web) design, onderhoud en service in één product, waardoor ondernemers eenvoudig en snel op weg geholpen worden bij het opstarten van hun online bedrijf. Dit maakt online ondernemen toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.

Real G&G richt zich op het ontwikkelen van maatwerksoftware voor klanten in verschillende industrieën, waaronder financiële dienstverlening, gezondheidszorg, retail en e-commerce. Het bedrijf biedt een compleet pakket aan softwareontwikkelingsdiensten, van idee tot implementatie, en streeft ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren.

Het bedrijf is trots op zijn team van getalenteerde en ervaren software developers, die zich inzetten om de beste oplossingen te bieden aan hun klanten. Het bedrijf investeert regelmatig in opleiding en training voor zijn medewerkers, om hen te helpen hun technische vaardigheden verder te ontwikkelen en te blijven groeien.

Real G&G staat bekend om zijn klantgerichte aanpak, waarbij het bedrijf nauw samenwerkt met klanten om te begrijpen wat hun specifieke behoeften zijn en hoe ze deze het beste kunnen aanpakken. Het bedrijf streeft ernaar om waarde te leveren aan zijn klanten door middel van innovatieve en efficiënte softwareoplossingen.

Als een toonaangevende speler in de softwareontwikkelingsbranche, is Real G&G vastbesloten om te blijven groeien en te innoveren, en om de beste oplossingen te bieden aan zijn klanten. 

Information

Van elke klant aan wie wij producten en/of diensten leveren, weten we door een gedegen inventarisatie vooraf, wat de klant wil en dat wij hetgeen kunnen leveren waaraan de klant behoefte heeft.

Contact

Dokter van Deenweg 84
8025BL Zwolle
Nederland

T: 085 077 8998

E: info@.realgg.nl
I: www.realgg.nl

KVK 54350913
BTW : NL 003462532B87